|
Ötletek
Jun 28, 2012 22:36:19 GMT 2
Post by Halálisten-mester on Jun 28, 2012 22:36:19 GMT 2
Szavazásra terjesztem a következő ötletet: KEvin (látogató, remélem játékos lesz ) rákérdezett, hogy mi a helyzet a Démontojás, Boszorkány, Árnyfegyver, Árnyfegyvermester, Démonfegyver küldetésekkel. Hogy van-e nekik is vagy csak úgy vannak? Gondolkoztam ezen már én is és arra jutottam, hogy létrejön egy Árny Akadémia (az Akadémiánk ellentéte), ami a gonosz lelkeket gyűjti magába és ott gyülekeznek, kapnak feladatokat annak vezetőjétől, akárcsak az Akadémián. Persze nem kötelező ezeket a feladatokat ellátniuk, játszhatnak saját kalandot is. Ezt az egészet úgy képzelem el, hogy létrehozok egy teljesen kihalt, sivár földet, új tájakat és ott kap majd helyet ez az Árny Akadémia is, hogy a gonoszoknak is legyenek céljaik. Nos, vélemények?
|
|
Shiro
Fegyvermester
L?lekerő: 0
|
Ötletek
Jun 28, 2012 22:47:17 GMT 2
Post by Shiro on Jun 28, 2012 22:47:17 GMT 2
Szerintem egész jó ötlet, ám egyenlõre legyen az Akadémia számára rejtett, hogy addig elterjedjen az Árny Akadémia híre a "démoni sarjadékok" között. Érdekessé tenné a dolgokat, ha - ahogy mondtad - egy sivár, kipusztult helyrõl indulna el az "Õrület iskolája" és terjesztené a tébolyt.
|
|
|
Ötletek
Jun 28, 2012 22:52:00 GMT 2
Post by Halálisten-mester on Jun 28, 2012 22:52:00 GMT 2
Nem is gondoltam, hogy nyilvános lesz! Elvégre a gonosz ereje általában a rejtőzködésben és a cselszövésben van. Rejtve lesz, amíg úgy nem döntenek, hogy fel nem fedik magukat. Természetesen az Akadémia tudni fog róluk, csak az Árny Akadémia koordinátáit nem fogja ismerni.
|
|
Mia
Fegyvermester
L?lekerő: 5
|
Ötletek
Jun 28, 2012 23:04:12 GMT 2
Post by Mia on Jun 28, 2012 23:04:12 GMT 2
Szerintem is jó ötlet, ámbár ha majd mi is tudni fogunk róla, nemtom hogy képzelted, külön boardokba? Mert már így is elég sok van az oldalon, előbb utóbb majd fél percig kell legörgetni a chathez. Amúgy sztem a gonoszak is megérdemlik, hogy szövetkezhessenek, és amúgy az animében is benne volt ám! Tudjátok, amikor Medusát megállította az egér és a béka, ott volt a háttérben a testőrös hapsi is a boszigyerekkel, szal vmi találkáról jöhettek éppen kifelé.
|
|
|
Post by Halálisten-mester on Jun 29, 2012 8:48:43 GMT 2
Igen, kategóriaként hozom létre. Engem nem igazán zavar, ha görgetnem kell, sőt, még tetszik is, hogy van bőven választék helyszínekből. Megkérdeztem leendő tagunkat is, őt sem zavarja igazán, de ha Téged és Shiro-t bánt a dolog, akkor természetesen csak egy Boardot és alboardokat kap a dolog. Majd írjatok ide, ezzel kapcsolatban, köszönöm!
|
|
Mia
Fegyvermester
|
Ötletek
Jun 29, 2012 13:02:22 GMT 2
Post by Mia on Jun 29, 2012 13:02:22 GMT 2
Nekem jó akárhogy, kategóriaként is, szal egyenrangúan halálvárossal... bár nemtom mennyi boardot szeretnél bele rakni, de abban van igazság, hogy legalább lesz választék bőven. Az én karimat úgyse fogja érinteni egy ideig, szóval azok döntsenek akik érdekeltek a helyszínekben. Jah és akkor rejtve lesz az elején?
|
|
|
Ötletek
Jun 29, 2012 14:00:22 GMT 2
Post by Halálisten-mester on Jun 29, 2012 14:00:22 GMT 2
Ki mondta, hogy ne érintené? Az Árny Akadémia csak egy helyszín lesz Senki Földjén (vagy Sötét Kontinens, még nem döntöttem). Terveztem még oda más helyszíneket is, ahova lesznek kiírva küldetések! Maga a földrész nem lesz ismeretlen számunkra, csak az Árny Akadémia pontos helye. A földrészt nagyon is ismerjük és tudunk róla, hogy rengeteg gonoszság származik onnan, csak túl erős ott a gonosz hatalom, hogy megvessük ott is a lábunkat.
|
|
Kevin
Démontojássá Változott Lélek
Elfogyasztott Lelkek: 1/100
|
Ötletek
Jun 29, 2012 15:47:30 GMT 2
Post by Kevin on Jun 29, 2012 15:47:30 GMT 2
Az ötlet jó és ha elértem a szintet, megpályázom az irányítását Amúgy ötletnek: Halott Kontinens?
|
|
|
Ötletek
Jun 29, 2012 16:08:01 GMT 2
Post by Halálisten-mester on Jun 29, 2012 16:08:01 GMT 2
Halott Kontinens? Hmmm... Ez számomra túl egyszerűnek, közönségesnek tűnik. Az Árnyföldhöz mit szólsz? Abban megtudnánk egyezni? Habár... Minél több ideig nézem és forgatom magamba ezt a nevet, hogy: Halott Kontinens, annál jobban tetszik. Rendben van, akkor legyen Halott Kontinens! Elbírálva.
|
|
|
Ötletek
Jun 30, 2012 16:57:52 GMT 2
Post by Halálisten-mester on Jun 30, 2012 16:57:52 GMT 2
Bármennyire is próbálom, a fejemből egyszerűen nem bírom kiverni a bal oldalon lévő információs táblázat ötletét Ha még szerkesztenék hozzá infokat és végig érne az oldalon, akkor tetszene nektek? Vagy nem kell, mert összenyomja az oldalt? Esetleg már a kezdetektől fogva halva született ötlet volt Kérlek válaszoljatok!
|
|
Kevin
Démontojássá Változott Lélek
Elfogyasztott Lelkek: 1/100
|
Ötletek
Jun 30, 2012 17:27:30 GMT 2
Post by Kevin on Jun 30, 2012 17:27:30 GMT 2
Én amondó vagyok, hogy legyen meg, és szavazzunk, ha már a demokráciát emlegetted a minap
|
|
Mia
Fegyvermester
|
Ötletek
Jun 30, 2012 17:28:42 GMT 2
Post by Mia on Jun 30, 2012 17:28:42 GMT 2
Összenyomni összenyomja (számomra túlzottan is), végigírni meg úgysem fogod tudni (asszem 15 reag fér egy oldalra, annyit meg nem fogsz tudni összeírni...ha meg sikerülne is, akkor meg a többi, rövidebb reagban plusz a főoldalon lenne zavaró, hogy az üres tér, bal oldalán szöveggel több lenne, mint maga a board, ahol éppen vagyunk). Szal én nemre szavazok!
DE: te vagy az admin, szóval úgysem szólhatok bele olyan mélységekig, hogy a szavam bármin változtatna, tehát végülis rajtad múlik. Én csak elmondtam a véleményem.
|
|
|
Post by Halálisten-mester on Jul 1, 2012 17:10:16 GMT 2
Rendben van, igazad van Mia. Akkor a baloldali táblázat menü project törölve. Köszönöm, hogy válaszoltatok!
|
|
|
Post by Halálisten-mester on Jul 1, 2012 21:15:58 GMT 2
Gondolkoztam rajta. Mit szólnátok, ha a Halott Kontinenst átalakítanám egy board-dá és a helyszínek pedig al-boardok lennének? Csak azért készítettem el új kategóriaként, mert terveztem még az Árny Akadémiára al-boardokat, de aztán rájöttem, hogy nincs rá szükség, mert az nem olyan hely, mint az Akadémia, nem egy iskola, csupán egy hely, ahol a gonosz karakterek gyülekezhetnek. Az a bázisuk. Egy al-boardot terveztem így is oda, mégpedig a küldetéseket, de azután rájöttem egy kis gondolkodás után, hogy a gonosz karaktereknek is a Küldetések menüben lesznek a küldetéseik, csak épp különválasztva: lesz egy "Küldetés démoni lelkeknek" al-board. Nos mit szóltok? Ui.: Ha van ötletetek al-boardokra az Árny Akadémiához, akkor ne tartsátok magatokban! Írjátok ide, osszátok meg velem. Szerintetek milyen szobák/termek kellenének oda?
|
|
Mia
Fegyvermester
|
Post by Mia on Jul 1, 2012 21:49:39 GMT 2
Nekem tetszik úgy, ahogy most leírtad az átalakításokat. Kevesebb görgetés ( ), de mégsincs információveszteség.
|
|