|
Ötletek
Jun 22, 2012 16:11:56 GMT 2
Post by Halálisten-mester on Jun 22, 2012 16:11:56 GMT 2
Szívesen várom ide az ötleteiteket, kéréseiteket az oldallal kapcsolatban. Mit szeretnétek még az oldalon látni, mivel kéne bővíteni. Csak bátran, írjátok nyugodtan, ami csak az eszetekbe jut, elvégre közösen építjük ezt az oldalt, hogy mindenkinek megfeleljen!
|
|
|
Ötletek
Jun 27, 2012 10:40:18 GMT 2
Post by Halálisten-mester on Jun 27, 2012 10:40:18 GMT 2
Nos a Halálkaszákról, azzá válásáról lenne szó, valamint, hogy miként válhat valaki Démonistenné. Úgy gondoltam, hogy készítek egy adatlap sablont vagy kiegészítem ezzel az ET mintát, hogy: - Fegyvereknél: ".:Elfogyasztott démontojás lelkek:." - Árnyfegyvermestereknél, Árnyfegyvereknél: ".:Elfogyasztott emberi lelkek:." Itt tujátok vezetni (Fegyverek, Árnyfegyverek, Árnyfegyvermesterek), hogy eddig mennyi lelket ettek meg. Ha ez eléri a kilencven kilencet és plusz egy boszorkány lelkét is megeszi a Fegyver (Árnyfegyvereknél, Árnyfegyvermestereknél a száz lélek, nincs banya), akkor válik Halálkaszává/Démonistenné. Mitől növekedhet ez szám? Természetesen a kalandokban legyőzött ellenfelek elfogyasztott lelkeitől. Halálkaszává/Démonistenné válni nem könnyű és igen hosszú folyamat, de ha könnyű lenne, mért lenne ez a név annyira elit és tiszteletet parancsoló? Tehát összegzésképpen és leegyszerűsítve: kilencvenkilenc kalandban kell elfogyasztanod egy démontojássá változott lelket, valamint plusz egy kalandban egy boszorkány lelket, hogy Halálkaszává válhass. Démonistenné váláshoz meg száz kalandban kell elfogyasztanod egy emberi lelket. Nem könnyű, az igaz, de mindenért meg kell küzdeni, semmit sem kap ingyen az ember (esetünkben a Fegyver, Árnyfegyver, Árnyfegyvermester ). Nos mit szóltok?
|
|
Mia
Fegyvermester
L?lekerő: 5
|
Ötletek
Jun 27, 2012 10:50:47 GMT 2
Post by Mia on Jun 27, 2012 10:50:47 GMT 2
Mivel én nem vagyok fegyver, így nem igazán lenne miért írnom, de azért kifejtem véleményemet. Szerintem jó ötlet, bár lehetne pl olyat, hogy 1 fegyvernek 1-2x adsz engedményt, hogy 1 kalandban ne csak 1 lelket fogyasszon el, hanem pl kettőt-hármat. Hogy miért? Mert egy kalandban adódhat úgy a dolog, hogy nem egyetlen ellenfelünk van, és pl a megmeneküléshez le kéne győzni őket, akkor meg már miért ne ehetné is meg mindannyiukat a fegyver? Ez a 100 kalandból nyilván max 2-3 kalandot érintene, de ezzel lehetne kicsit finomítani a rendszert. Ettől eltekintve tényleg jó ötlet, csak arra figyeljünk, hogy ne legyenek 3 reagos kalandok, hanem mindenki rendesen játssza ki a lélekszerzést.
|
|
Shiro
Fegyvermester
L?lekerő: 0
|
Ötletek
Jun 27, 2012 10:58:44 GMT 2
Post by Shiro on Jun 27, 2012 10:58:44 GMT 2
Egyetértek Halálkaszának lenni nagy dolog, akárcsak az, ha valaki Halálisten. Persze a démontojássá változott lelkek gyûjtésével a fegyver erõsebb lesz, de ezt szabadon ki lehetne játszani. Ha már az a sok-sok démontojás megvolna, akkor lenne a neheze: a boszorkány lelke. Az animében - ámbátor az oldalon elhangzott, hogy ez egy alternatív univerzum a Soul Eater világában - elhangzott, hogy sokan estek el egy boszorkánnyal folytatott harcban. Ezt kéne nehezebbé tenni a kalandok során. Ha valaki igazán megérdemelné a Halálkasza címet a fegyverek táborából, annak sikerülne a boszi levadászása és azzá válna, amiért annyit dolgozott.
|
|
|
Ötletek
Jun 27, 2012 11:08:35 GMT 2
Post by Halálisten-mester on Jun 27, 2012 11:08:35 GMT 2
Nos Mia: Az ötlet tetszik, hogy egy kalandban (néhány iylen kaland lesz persze) több lelket is megehet a Fegyver, Árnyfegyver, Árnyfegyvermester (vagy éppen Fegyvermester, ha Árnyfegyvermesterré akar válni) az én engedélyemmel. Shiro: Ahogy mondtad, nagy dolog, éppen ezért raktam ekkorára a mércét. A boszorkányt természetesen ebben az univerzumban is ugyan olyan nehéz elkapni, mint egy másikban, és hogy ezt nehezítsük és nem akar egy játékos boszorkány sem áldozatául esni egy fegyvernek (ami szerintem így van), akkor létre hozok egy "mesélő karaktert", aki ezeknek a banyáknak a nevében játszik majd és nehezíti meg a Fegyvermesterek, Fegyverek dolgát. Ehhez mit szólnátok?
|
|
Mia
Fegyvermester
|
Ötletek
Jun 27, 2012 11:10:53 GMT 2
Post by Mia on Jun 27, 2012 11:10:53 GMT 2
Részemről rendben. Bár ez még csöppet arrébb van, nemde? Hogy valaki eljusson a boszorkányig...
|
|
Shiro
Fegyvermester
|
Ötletek
Jun 27, 2012 11:14:20 GMT 2
Post by Shiro on Jun 27, 2012 11:14:20 GMT 2
Én is pont így gondoltam: egy nem játékos karakter (NJK) megteszi ellenfélnek, sõt mitöbb tökéletes! De persze HA valaki vállalná az igazi kihívást a boszik közül és megütközik a Halálkaszává "serdülõ" fegyverrel és mesterével. Még érdekesebbé tenné a kalandot, noha mondjuk szerintem ez aligha fog bekövetkezni, mert az NJK-s ötlet sokkal kézenfekvõbb és praktikusabb.
|
|
|
Ötletek
Jun 27, 2012 11:16:56 GMT 2
Post by Halálisten-mester on Jun 27, 2012 11:16:56 GMT 2
Akkor ez meg lett beszélve. Természetesen ez még odébb van, csak jobb mindent az elején letisztázni. Köszönöm a segítségeteket!
|
|
Shiro
Fegyvermester
|
Ötletek
Jun 27, 2012 17:40:48 GMT 2
Post by Shiro on Jun 27, 2012 17:40:48 GMT 2
Pont most támadt egy ötletem, mily különös! Kicsit elgondolkodtatott az, hogy csak árnyfegyverek meg ehhez hasonlók válhatnak Démonistenekké. Arra gondoltam, hogy Démontojás karakterosztályt is lehetne beiktatni, mivel nem feltétlenül lehet egy Démonisten fegyvermester, mint Asura. Sima emberek is válhatnak Démonistenné, de előtte a lelkük démontojás lesz, persze ezt megelőzően emberi lelkeket kell magához vennie a karakternek. Előtörténetben mondjuk jelezheti, miért fordult emberi lelkekhez, hogyan kezdte behálózni a tudatát az őrület. Mit gondoltok: meg lehetne ezt oldani? ^^
|
|
|
Ötletek
Jun 27, 2012 17:43:18 GMT 2
Post by Halálisten-mester on Jun 27, 2012 17:43:18 GMT 2
Persze, sőt, én is pont így képzeltem el, csak elfelejtettem beleírni. Nagyon köszönöm, hogy szóltál, máris szerkesztek!
|
|
|
Ötletek
Jun 27, 2012 18:07:41 GMT 2
Post by Halálisten-mester on Jun 27, 2012 18:07:41 GMT 2
Nos, nemrégiben volt egy kellemes látogatónk: a Prof. Felvetette, hogy a Fegyvermesterek nem ehetnek lelkeket és azok nem válhatnak Démonistenné, csakis a Fegyverek. De mivel ez egy alternatív univerzum, és ahogy a Prof is mondta, "A Soul Eater világa úgy is őrült hely", ezért szerintem semmi akadálya annak, hogy a Fegyvermesterek is válhassanak Démonistenné. Kérdésem az lenne: Ti hogy szeretnétek, hogy legyen?
|
|
Mia
Fegyvermester
|
Ötletek
Jun 27, 2012 18:24:26 GMT 2
Post by Mia on Jun 27, 2012 18:24:26 GMT 2
Hát, hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, hogy legyen. Figyelem, spoiler! Makáról is kiderült, hogy nem is fegyvermester, hanem fegyver is, tehát fizikai akadálya nincs annak, hogy fegyvermesterek is ehessenek lelkeket. Spoiler vége. Ha sima emberek is tudnak enni lelkeket, akik se nem fegyverek, se nem mesterek, akkor miért pont a mestereknek legyen megtiltva? Szerintem hagyhatjuk így, hiszen ha kicsit kibontjuk az SE animés világát, rájöhetünk, hogy akárki tud lelket enni. Az, hogy ettől démonistenné válik-e, már más kérdés. De ha pl Cronát vesszük, ő nem fegyver, az anyja mégis belőle akart démonistent csinálni, legalábbis így mondta.
|
|
|
Ötletek
Jun 27, 2012 18:27:03 GMT 2
Post by Halálisten-mester on Jun 27, 2012 18:27:03 GMT 2
Ez igaz, de Cronaval egybe volt olvasztva az Árnykard és így lehetett volna Démonisten. De ez nem változtat semmin, szerinted is lehessenek a Fegyvermesterek Démonistenek, rendben.
|
|
Shiro
Fegyvermester
|
Ötletek
Jun 27, 2012 18:39:02 GMT 2
Post by Shiro on Jun 27, 2012 18:39:02 GMT 2
Nos, én még mindig bizonytalan vagyok, de jogos, amit Mia mondott, úgyhogy én is erre az alternatívára voksolnék.
|
|
|
Ötletek
Jun 27, 2012 18:41:33 GMT 2
Post by Halálisten-mester on Jun 27, 2012 18:41:33 GMT 2
Akkor Adminként én csapok le a törvény kalapácsaként : Ítélet: Fegyverek is válhatnak Démonistenné! A kérdés eldöntve, köszönöm Nektek ezt is!
|
|