|
Post by Halálisten-mester on Jul 1, 2012 21:53:05 GMT 2
Sejtettem, hogy neked tetszeni fog az ötlet, mert hamarabb megtalálod a chatet.
|
|
Kevin
Démontojássá Változott Lélek
Elfogyasztott Lelkek: 1/100
|
Post by Kevin on Jul 4, 2012 9:45:16 GMT 2
A Fegyver és Démontojás kasztokhoz hasonlóan mi lenne, ha a Fegyvermestereknek és a Boszorkányoknak is lenne valami összefoglaló érték? Pl.: Bosziknál Varázserő a Fagyvermestereknek pedig Tapasztalat(pont). Ez azért jutott eszembe, mert egy kezdő fegyvermester nem fog tudni rendesen forgatni pl egy óriási pallost mondjuk, és a boszik sem épp mindenhatók. Ráadásul, a jelen állapotban úgy néz ki, hogy Leona simán el tudna intézni engem, mert "kiakadt" a számláló nála . Remélem azért érthető volt
|
|
|
Post by Halálisten-mester on Jul 4, 2012 9:58:53 GMT 2
Értem mire gondolsz, de itt nem a tapasztalat dönt vagy bármi, hanem a fantázia. Mellesleg Leone is leírta, hogy még épp csak ismerkedik az erejével elvégre még csak 20 éves (azaz elég fiatal, mert egy boszorkány elél 800 évig is!), ezért nem hiszem, hogy bármiféle hátrányban lennél vele szemben. Viszont gondoltam már rá, hogy nekik is (Fegyvermesterek, Boszorkák, meg akik nem kaptak) kéne valami pontot adni, csak nem tudom még, hogy mi legyen az. Tapasztalati pontot biztos nem, mert nem aszerint döntjük el, hogy ki milyen erős, mert az a szabadság egy részét is korlátozná szerény véleményem szerint. Bosziknál a varázs erő: Ez tetszik! Már csak azt kéne kigondolni, hogy mi alapján nő a pontjuk és ez a "varázserő" mit is takar pontosan, miért jó nekik? A Fegyvermestereknek is ki kéne találni valamit szerintem. Segítsetek! Mi lenne alkalmas számukra?
|
|
Kevin
|
Post by Kevin on Jul 4, 2012 10:03:11 GMT 2
Akkor ne Tapasztalat legyen, hanem mondjuk Forgatás pont, vagy Lélek pont vagy ilyesmi. Minnél többször használja a fegyverét annál több Lélek pont lesz. És a varázserőve együtt játékonként 5-10 felírható teljesítménytől függően.
|
|
|
Post by Halálisten-mester on Jul 4, 2012 10:12:19 GMT 2
Lélekpont? Tetszik! Vagy legyen inkább Lélekerő... Mit szólsz? Viszont szerintem ne a fegyver forgatással hozzuk össze ezt a Lélekerő pontot, mert annak nincs sok köze a lelkéhez. Legyen inkább csaták után. Igaz csak csatákban használja a fegyverét, de na! Egy csata alatt többször is megforgatja azt a bizonyos dolgot. Minden csata után kap egy lélekerő pontot, és annál nagyobb lesz a lelke (ahogy az animében is benne volt, pl.: Halálistenmester lelkének a mérete), minél több pontja van, ergo, annál erősebb lesz. Legyen ugyan ez igaz a banyákra is, meg mindenki másra. Minél nagyobb a lelkük, annál erősebbek. Nos mit szóltok? Edit: ÉS így lesz értelme a küldetéseknek, mert csak ott szerezhetnek igazán Lélekerő pontot, mert a kissebb ellenfelek legyőzése nem valami nehéz, így fejlődni is nehezebb. Minden Akadémiai/Árnyakadémiai küldetés 1-2-3 ilyen pontot ad, attól függően, milyen szintű, nehézségű volt.
|
|
Kevin
|
Post by Kevin on Jul 4, 2012 10:16:40 GMT 2
Deal! Nekem megfelel
|
|
Leone
Boszorkány
L?lekerő: 0
|
Post by Leone on Jul 4, 2012 11:05:15 GMT 2
Nekem is tökéletes, fõleg, mert ezeket mind ki szeretném játszani
|
|
|
Post by Halálisten-mester on Jul 4, 2012 11:11:19 GMT 2
Mármint a játékok során akarsz megerősödni, nem? Úgy értem: Ahogy a Fegyverek és Tojások erősödnek a lelkektől, te majd úgy leszel egyre képzettebb a Lélekerőtől, így érted?
|
|
Leone
Boszorkány
|
Post by Leone on Jul 4, 2012 11:18:50 GMT 2
Igen, így értem Meg egyenlõre ezeket a boszorkányképességeket, mint az idézés és alakváltás egyenlõre elrejteném, tartogatnám. Meg hát nem biztos, hogy a karakter mesterien bánna ezekkel az erõkkel. Elõfordulhatnak kudarcok/bakik. x)
|
|
|
Post by Halálisten-mester on Jul 4, 2012 11:24:39 GMT 2
Értékelem, hogy így játszol a karaktereddel és szépen, módjával akarod felszínre hozni az erejét. Nagyon tetszik a stílusod. Csak így tovább!
|
|
Mia
Fegyvermester
L?lekerő: 5
|
Post by Mia on Jul 4, 2012 12:38:42 GMT 2
Nekem is jó ez a lélekpontosdi, habár hogyha a küldetéseknél 1-3-at kapunk, a saját sztoriknál mennyit? Egytized pontot? :/ Meg akkor legyen már legalább annyira egységes a dolog, hogy saját sztoriknál 1-et, minthogy 1 lelket fogyaszthat el egy fegyver egy kaland alatt. Szal értitek, nekem homályos egy kicsit, hogy mikor, mi alapján és mennyit is kéne kapnunk...
|
|
Kevin
|
Post by Kevin on Jul 4, 2012 12:41:13 GMT 2
A kalans nehézsége alapján kapod 1-3ig.
|
|
|
Post by Halálisten-mester on Jul 4, 2012 12:59:55 GMT 2
Pontosan! Eddig úgy voltam vele, hogy saját sztoriknál nincs lélekpontosdi, de most Mia ráébresztett, hogy de, lesz, szükség van rá! Saját kalandnál egy lélekpont jár, küldetésekben meg azért több, mert... Nos, hogy járjanak a diákok küldetésre! Így érthető mindenkinek ás elfogadjátok?
|
|
Leone
Boszorkány
|
Post by Leone on Jul 4, 2012 13:04:58 GMT 2
Nekem semmi kifogásom sincs ellene, ergo elfogadom!
|
|
Kevin
|
Post by Kevin on Jul 4, 2012 13:09:54 GMT 2
Deal!
|
|