Post by Hiashi on Aug 24, 2012 21:33:44 GMT 2
100*100-as kép helye a karakteredről
.:Név:. Djuka Hiashi
.:Kor:. 14
.:Kaszt:. Pl.: Fegyvermester
.:Kinézet:. Hosszú, szemöldökig érő barna haj, zöld szem. Jellegzetes pólója van melyen halálisten mester képe van, mivel rajongója. Ezenkívül egy háromnyegyedes farmer és egy fejkötő melyen szintán halálisten mester feje van. Kívülről elég izmosnak tűnik.
.:Felszerelés:. Egy számszeríj, íjakkal melyeket egy táskában hord. Ezen kívül zsebkendők, egy bicska, napszemüveg, papír és egy toll.
.:Különleges képesség:. még nincs különleges képessége, de ezen már gonolkodott és próbál kitalálni valamit.
.:Jellem:.
- Kedves és vicces. Nem nagyon fél dolgokról.
- Kicsit egocentrikus. Túlságosan rajong halálisten mesterért.
.:Kedvenc időtöltés:. Bulizni nagyon szeret, ezen kívül a számszeríjával szeret lövöldözni. Ezen kívül sokat sportol leginkább kosár és foci, és kártyázik is.
.:Félelmek:. Nem nagyon vannak félelmei, talán csak a kígyóktól fél.
.:Életöröm:.
- A jókedvért a viccekélt él. De ahogy ő vallja legfőképpen halálisten mesterért.
.:Halálvágy:.
- Halálvágy nincs. Rossz kedve van ha nem tud bulizni vagy nem tud sportolni. De ez nem veszi sokszor kedvét, mert csinál magának.
.:Néhány szó rólam:. Amikor megszülettem azt hitték nem fogom túlélni mert nagyon kicsi és gyenge baba voltam. De sikerült megerősödnöm. Amikor egyszer legyőztem apu közelharcban erősségemmel és ügyességemmel el sem hitték. Anyu el is sírta magát. Meg ölelt és ekkor mondta el milyen baba voltam. Közelharcot aputól tanultam aki kíváló mesternek bizonyult. Nagyon sok sebet és zúzódást szereztünk egymástól, de a legtöbbet én. De mostanában már majdnem ugyanazon a szinten vagyunk. Amióta tudom az eszem rajondok halálisten mesterét és amikor találkozok vele mindig megtisztelem. Azért tisztelem, mert bölcs és erős. Ezen kívül sokat bulizott és már több barátnője volt, de egocentrikus viselkedése miatt mindig elmentek mellőle. Szereti ha tud valakivel együtt lenni, pl. Buliba csak is más emberrel megy egyedül soha. Elég jó tud táncólni is és sokan szeretik ahogy azt hajtogatja, hogy olyan erős lesz mint halálisten mester. Persze ahoz sokat kell még fejlődnie, de soha nem mérné fel az erejét vele, mert soha nem ütné meg halálisten mestert, sőt akár az élete árán is megvédené.
.:Lefoglalt Avatar:. Narutóbol Izumo
.:Szerepjátékos tapasztalat:. Igen játszottam és még mindig játszok a Naruto Gundanon.
.:Többi karaktered:. Nincsen