Yuuna
Fegyver
Elfogyasztott Lelkek: 0/100
|
Yuuna
Aug 24, 2012 22:34:30 GMT 2
Post by Yuuna on Aug 24, 2012 22:34:30 GMT 2
.:Név:. Yuuna Hisamatsu .:Kor:. Tinédzser .:Kaszt:. Fegyver (Nyílpuska) .:Fegyverforma:. Nyílpuska(katt).:Kinézet:. Hátközépig érő, szőkés barna haj, amit oldalt két copfban hord, de még így sem tudja megakadályozni, hogy a hosszú tincsek ne takarják el bájos arcát. Nagy, kék szemekkel büszkélkedhet, amik általában érzelemmentesen merednek a világra. Törékeny alkatú lány, és elégé alacsony. Régebben sokat csúfolták ezzel a tulajdonságával. Általában fehér-fekete kabátot hord, amin e méretes piros masni található. Alatta egy teljesen egyszerű fekete rövid ujjú lapul. Kabáthoz illő szoknyát szokott viselni hosszú zoknival, és csizmával, esetleg tornacipővel. .:Felszerelés:. Ő maga is egy fegyver, de általában van nála egy kés. .:Különleges képesség:. Nincs .:Jellem:. - Segítőkész: Bárkinek bármikor, bárhol… Nagyon szívesen segít, bármennyire is megcáfolja ezt a viselkedése. Nem szeret senkit sem egyedül, és tehetetlenül hagyni. Lehet szó tanulásról, házimunkáról, és az élet legapróbb problémáiról…
- Védelmező: Ha Ő ott van, nincs helye gyilkosságnak és bántalmazásoknak. Azt sem hagyja, hogy a barátait piszkálja valaki. Számára ez alap dolog.
____________________________________________________ - Haragtartó: Keresztbe tettél neki? Megbántottad? Esetleg bármit tettél, amitől neki rossz kedve lett? Az baj, mert ő nem bocsát meg hamar. Már csak azért is, mert szeretné megmutatni, hogy vele nem nagyon lehet játszani.
- Makacs: Hajthatatlan személyiség, ha nincs kedve, nem lehet rávenni semmire, és ez ellen nem lehet tenni. Ez a tulajdonság néha nagy felfordulást okoz Yuuna körül.
- Türelmetlen: Nem képes várni egy percet sem. Siet, mint ha valami fontos dolga lenne. Azonnal el akarja végezni a rá szabott feladatot, pedig rá ér. Ez gyakran idegesít mindenkit.
.:Kedvenc időtöltés:. Edzeni, aludni, veszekedésbe keveredni, sétálni a szabadban teljesen egyedül .:Félelmek:. Sötétség, egyedüllét. Ezektől a dolgoktól retteg. .:Életöröm:.- Ha a barátaival lehet
- A csendes természet
.:Halálvágy:.- Ha nem ismerik el abban, amiben már bizonnyított
- Ha csalódnia kell valakiben, de legfőképpen ha benne csalódik valaki…
.:Néhány szó rólam:. Nem is tudom, hogy hol kezdjem… Tudnék mit mondani az életemről, de nem sok olyan dolog történt velem, ami szörnyen izgalmas lenne. Azt is mondhatnám, hogy kicsit unalmas vagyok, de ezt döntsétek el Ti. Amerikában születtem, a Nyugati parton egy teljesen nyugalmas kisvárosban. Akkoriban mind a két szülőm dolgozó ember volt, sokat voltak távol tőlem, aminek nem örültem. Általában a rendőrségnek dolgoztak, de voltak munkaidőn kívül is távol, de azt nem mondták meg nekem, hogy miért. Mindig azt mondák, hogy ha nagyobb leszel, majd megtudod magadtól. Hát, magamtól sosem tudtam meg, kis segítség kellett hozzá. Sokat költöztünk, amikor még kisebb voltam, ezért nem nagyon voltak barátaim, de nem is nagyon törtem magam ez érdekében. Jobban érdekelt a tanulás. Kitűnő tanuló voltam mindenhol, az összes iskolámban, amire büszke voltam, de nem sokára hamar kikerültem az átlagos életből. Mikor már valamivel nagyobb voltam, anyám beavatott a sok távollét okába… Nem sokat fogtam fel belőle. Fegyvermester, fegyver, lelkek, démontojás… Mind olyan meseszerűnek tűnt, amíg nem vittek el egy küldetésükre. Amikor anya átváltozott, apám kezében csak egy hatalmas katana-t láttam. Így már minden hihetőbbnek tűnt számomra. Egy furcsa nevű, még furcsább alakot kellet megsemmisíteni, majd a démontojássá változott lelkét begyűjteni. Ez nem pont így sikerült, mivel a feladat elvégzése közben apa megsérült volna, de anya megvédte Őt, a saját testével… Ez után korházba került. Meghalt. És ezt én végig néztem, ahogy megsebesül, ahogy harcképtelenné válik, de még is legyőzték azt a fazont. Anya szememben egy hős volt. Itt kezdődött minden. Eldöntöttem, hogy én is ezt akarom csinálni... Apa nagyon nehezen, de beleegyezett, hogy Halálvárosba költözünk. Előtte Ő edzett engem, mint fegyvermester, és abban állapodtunk meg, hogy ha minden jól megy, beírat az Akadémiára. Nagyon igyekeztem, hogy minél hamarobb odakerüljek, és végre újabb tantárgyakat ismerhessek meg. Pár hét múlva költöztünk is. Nem volt könnyes búcsúm attól a falutól. Nem laktunk ott rég, és hát.. Ott történt az az eset anyával. Egyelőre apával laktam, hisz még nem volt meg a társam. A költözést követően volt ez első napom. Jól telt, de egyenlőre csak órákon vettem részt, edzésekre nem mehettem. Várom már az elkövetkezendő fegyvermesteremet. .:Lefoglalt Avatar:. Vampire Knight - Rima .:Szerepjátékos tapasztalat:. 2-3 éve játszok szerepjátékot. Elég sok oldalon fent vagyok, és voltam. .:Többi karaktered:. -
|
|
|
Yuuna
Aug 25, 2012 7:36:22 GMT 2
Post by Halálisten-mester on Aug 25, 2012 7:36:22 GMT 2
Így az előtörténetedből arra következtetek, hogy elég problémás, veszélyes lányka lehet kegyed. Őszintén remélem, hogy az Akadémiai diákjait azért nem veri agyon, ha véletlen megszólják magácskát. Őszintén szólva én se merek semmi rosszat írni a kisasszonyról, nehogy nekem is a fejemet vedd. De végül is, ha akarnék sem tudnék semmi rosszat írni, mert ez az előtörténet tökéletes! Tehát: ELFOGADVA!Remélem sikerül megtalálnod a párod és jól fogod érezni magad köztünk! Kellemes játékot!
|
|