|
Post by Halálisten-mester on Aug 26, 2012 7:33:07 GMT 2
.:Név:. Halálisten-Mester .:Kor:. Na de kérem... Ilyet nem illik kérdezni egy úrtól! .:Kaszt:. Halálisten .:Kinézet:. Magas, ösztövér alakom van. Egy fekete palásttal fedem a testem és egy koponya alakú maszkkal az arcomat. A kezeim, mióta világ a világ, nevetségesen nagyok hozzám képest, de nem véletlenül! Tökéletes módot nyújtanak ezzel az egyik legerősebb támadásom: A Halálisten-Tockos végrehajtására! .:Felszerelés:. Semmi. Nincs szükségem fegyverekre, elég erős, sőt, legyőzhetetlen vagyok én így is! .:Különleges képesség:. Rengeteg harci képességgel rendelkezem, de kérlek, ne várjátok el, hogy fel is sorolom itt ezeket... Az ellenségeim is láthatnák akkor őket és nem érné meglepetésként, ha bevetem ellenük, valamint, talán még a Jó szolgáit is elrettentené hatalmas tudásom. .:Jellem:. - Meghallgatom bárkinek bármiféle problémáját, ha felkeres.
- Óvom és vigyázom az ártatlanokat, hogy semmi bántódásuk ne essen.
- Túl fanatikusan üldözöm a Gonoszt.
- A Démonisten megszületésének megakadályozása érdekében, semmitől sem riadok vissza.
.:Kedvenc időtöltés:. Leginkább a Halálszobában (az ln kis rezidenciám) ücsörögni és merengeni a terveimen, valamint onnan nyomon követni az éppen küldetésen lévő Diákokat. .:Félelmek:. Nincs olyan dolog, ami bennem félelmet kelthetne, mivel én magam vagyok a félelem az ellenségeim szemében! .:Életöröm:.- Egy forró csésze Kávé a kis asztalkámnál. Semmi sem érhet eme nyugodt percek nyomába.
- Mikor a diákjaim sértetlenül és sikeres küldetésről térnek vissza.
- Ha minden a terveim szerint alakul, ami valljuk be, a legtöbb esetben így is van.
.:Halálvágy:.- Ha a Diákjaim megsérülnek.
- Ha netalántán feltámadna a Démonisten.
.:Néhány szó rólam:. Majd ezer éve üldözöm a boszorkákat, hogy megakadályozzam őket ördögi terveikben. Rengetegnek a vére tapad a kezemhez, hogy ezzel is megóvjam a Jó-t és megakadályozzam a Gonosz elterjeszkedését és megszületését. Félelem járt át minden gonosz lelket hajdanán, aki csak a nevemet hallotta. Sose tudhatták eme gonosz lények, hogy mikor jön el az Ő idejük, hogy mikor csapok le rájuk és végzek velük. Teltek-múltak az évszázadok, rengeteg gonosz lénnyel végeztem közben, de ez idő alatt rájöttem, hogy túl sokan vannak, és én meg egyedül. Míg én egyel végzek, kettő lép a helyébe, éppen ezért elhatároztam, hogy átadom a tudásom másoknak, akik szintén kötelességüknek érzik a Gonosz elpusztítását. Így jött hát létre az Akadémia és a benne lévő Diákjaim, hogy üldözzük a gonoszt és legfontosabb feladatunk legyen, hogy ne engedjük ezeknek a lényeknek, hogy megteremtsék a legsötétebb, legmérgezőbb, legpusztítóbb, leggonoszabb lényt: A Démonistent. .:Lefoglalt Avatar:. Soul Eater - Halálisten-Mester .:Szerepjátékos tapasztalat:. Huzamosabb ideje már benne vagyok. .:Többi karaktered:. Sean Slash
|
|
|
Post by Halálisten-mester on Aug 26, 2012 7:35:58 GMT 2
Hát... Elég fantáziátlan, túl monoton, semmi extra benne, de egye-fene... Az ilyen hétköznapi és unalmas karakterekre is szükség van néha. ELFOGADVA!
|
|