|
Post by Halálisten-mester on Jun 22, 2012 12:38:25 GMT 2
Ez az oldal nem jöhetett volna létre pár kedves barátom akaratos vagy épp akaratlan segítsége nélkül. Ezért hát had mondjak itt köszönetet nekik a segítségükért, még ha nem is tudnak arról, hogy közük van az oldalhoz. Elsősorban a Pokemon Retro adminjának, Jake Professzornak tartozok rengeteg köszönettel. Nem csak azért, mert amiket kértem tőle kódokat és tanácsokat, azokkal mind ellátott, hanem azért is, mert szenvtelen és pofátlan módon lenyúltam az oldalról több szabály alapját, csak egy kissé átírva, hogy azért mégse legyen annyira szembetűnő a "lopásom". Említsük még azt is meg, hogy az Ő írásai inspirálóan hatnak rám, és mindig megjön az ihletem, ha egy-egy írását elolvasom. De nem csak az inspiráció, kódok és a szöveg miatt tartozom Neki rengeteg köszönettel, hanem azért is, mert a Pokémon Retro volt az az oldal, ahol elkezdtem FRPG-s pályafutásomat és ahol természetesen még továbbra is fönt vagyok és aktívan játszok is. Enélkül az ember és oldal nélkül, nem született volna meg ez a fórum, ezért hát köszönöm Neked Professzorom! Köszönettel tartozom még ugyancsak a Pokémon Retron játszó Bettynek is, aki tanácsokkal és ötletekkel látott el, miközben dolgoztam. De valójában ennél sokkal többről van itt szó... Ő volt az, aki miatt folytattam az oldal készítését, mert egy időben leálltam vele. Aztán jött egy hirtelen, semmiből jövő ötlet, hogy mutassam meg Neki ezt az oldalt. Miután Ő megnézte, mondott róla pár dolgot, ami ismét kedvet adott nekem, hogy folytassam az oldalt. De van MÉG... Néhány kép, amit láttok az oldalon (pl.: Alagsor), neki köszönhetőek. Ő vágta ki a videókból és küldte el nekem. Nélküle nem jöhetett volna létre az oldal. Köszönök mindent Neked Betty! És végül, de nem utolsó sorban: Hagy mondjak köszönetet ezen kívül a Pokémon Retro minden tagjának, mert nélkülük sokkal szegényebb ember lennék, mint társadalmi, mint íráskészségi szempontból. Ha ők nem játszottak volna velem, talán nem is fog meg az FRPG és nem vágok bele ennek az oldalnak az elkészítésébe. Nekik köszönhetem, hogy most ott tartok, ahol. Név szerint: Webber, Shina, Boris, Sky, Nosh, Rolf, Aura, Betty, Garrius, Trant, Luke. Köszi fiúk/lányok! Nélkületek most nem tartanék itt!
|
|