Ashta
Démontojássá Változott Lélek
Elfogyasztott Lelkek: 0/100
|
Ashta
Jul 9, 2012 10:22:32 GMT 2
Post by Ashta on Jul 9, 2012 10:22:32 GMT 2
.:Név:. Ashta, a régi, emberi nevét végleg elfelejtette; .:Kor:. Felbecsülhetetlen, nem tudni, hány éves; .:Kaszt:. Démontojás; .:Kinézet:. Emberi külsejét tökéletesen elveszítette: valójában egy átlagnál hatalmasabb és hátborzongatóbb kinézetű farkassá vált. Szőrzete maga éjfekete, viszont a felfalt emberi lelkek miatt vörös árnyalat is megjelent benne. Arca vérvörös farkaskoponya, melyen látszik, mennyire megfertőzte az őrület. Pengeéles agyarai emberi lelkekre szomjazik. Ez az igazi, démontojás alakja, bár ha tehetné, álcázná magát egy sima fekete farkasnak. Erre sajnos még nem képes. .:Felszerelés:. Éles karmain és agyarain kívül semmire sincs szüksége. .:Különleges képesség:. Nincs (Egyenlõre). .:Jellem:. - Dinamikus egyéniség, aki mindig lendületesen veti bele magát az akciókba, noha ez leginkább az emberi lelkek vadászatakor mutatkozik meg. Karizmatikus ereje bármikor megmutatkozik, legyen az egy nyugalmi időszak vagy egy harc kellős közepén, s ezzel a hatalommal előszeretettel dicsekedik.
- Türelmes áldozataihoz. Tudatában van azzal, hogy az ő neki járó emberi lélek minden bizonnyal az övé lesz. Nem tesz meggondolatlan tetteket, mert hideg fejjel meglátja az adott pillanatban, mi a helyes lépés.
- Agresszíven viselkedik, de természetesen csakis akkor, ha megvan rá az oka. Okok nélkül ugyanis nem szokott senkire se vicsorogni, még áldozataira sem. Ha viszont felhergelik, számoljanak a következményekkel!
- Köpönyegforgató, ám ezt a maga javára fordítja. Csakis mások szemszögéből rossz ez a tulajdonsága, de Ashta nagyon jónak gondolja, hogy az emberi lelkek érdekében másokat az orránál fogva vezethet.
.:Kedvenc időtöltés:. .:Félelmek:. Sosem gondolt volna bármire is, amitől félhetne. Ha pedig akad olyan, az csupán erőssé teszi, amint legyőzi az akadályt. .:Életöröm:.- Sötét erdők, rengetegek;
- Zűrzavar;
.:Halálvágy:.- Minden olyan tényező, ami megakadályozza, hogy lelkeket egyen;
- Por és zaj;
.:Néhány szó rólam:. Azt hinnéd gonosz vagyok? Pedig csak látszatból ismersz. Nem minden derül ki, ha csupán ránézel valamire. Bele kell nézned és akkor olyan kérdésekre is választ kapsz. Az Igazság tükre nyitott könyv. Mellesleg nem mindig voltam ilyen. Haloványan ugyan, de emlékszek a múltamra, ami mumusként kísért. Átlagos ember voltam hajdanán, egy gyermek. Mindig is kedveltem az állatokat. Talán ezért váltam azzá. Nem... Mégse. Habár jelenleg úgy nézek ki, mint egy farkas, rosszabb fajtából származok. Mindig is tudtam, hogy valami célom lesz a farkasokkal. Ezért is ragaszkodhattak hozzám "előző életemben". Szinte már a magukénak tartottak, pedig látszatra egy sima ember voltam. Ki hinné, hogy az előbbi és a vad közt ilyen kötelék alakulhatna ki? Noha ez mellékes és már le is tértem a főbb mozzanatokról: a lényeg, hogy éreztem valahol beül valamit. Volt valamilyen célom, bár nem tudtam, mi is az. A szüleim - már ha nevezhettem volna őket azoknak - egy kanadai rezervátumba dolgoztak, így nekünk is annak a közelében kellett élnünk. Úgyhogy innentől sejtheti az olvasó: az otthonom a vadon közelében feküdt, így nem is volt ritka, ha farkasokkal vagy medvékkel, pusztákon pedig bölényekkel találkozzak. Ahhoz képest, hogy szinte már szót értettem a farkasokkal, a medvék gyűlölhettek, mivel félévente megesett legalább egy támadás. Szerencsére tudtam, mit kell tenni, így hát komolyabb sérülések ellenére is sikerült túlélnem a halálos kimenetelű hajszákat. Természetesnek fogtam fel a támadást, ezért a többi hozzám hasonló fiatalkorú bolondnak is tartott, s kiközösítettek. Egyedül maradtam, barátok nélkül. Az egyetlen vigaszt a családomban találtam meg, ám a félig jó időszakokat is hamar felváltotta a tél: élelemben szűkösek voltunk mind mi, mind a rezervátumban élő indiánok. A szüleimmel kellett tartanom a vadászatokra, ahol nagyvadakat kellett ejtenünk. Ahogy a sejtés beigazolódott, egy szintén éhes barnamedve megtámadott bennünket. Ugyan én fel tudtam mászni egy fára, a szüleim kérésére, ők csapdába estek és a fenevad szó szerint szétmarcangolta őket. Amint meghaltak, két kis kék gömb repült ki a mellkasukból. A lelkük voltak azok. A medvét nem érdekelte különösebben a lelkek zamata, őt a hús kötötte le. Miután elvonszolta anyám és apám tetemét, lemásztam a fáról és közelebb merészkedtem az egy helyben lebegő lelkekhez. Olvastam róluk, hogy a lelkek természetfeletti képességekhez juttathatnak, melyekkel bármit meg lehet tenni. Tetszett a csábító "ajánlat", úgyhogy minden további nélkül egymás után nyeltem le a szüleim lelkeit. Hihetetlenül jó érzés volt megenni azokat, úgyhogy még több kellett, noha mások nem tudhatták meg, mit tettem. Ugyan szomorúnak tűntem a szüleim elvesztése miatt, a lelkek utáni szomjam percről percre nőtt. Mikor visszatértem a rezervátumba és közöltem a rossz hírt, rögtön a szüleimet hibáztatták. Több se kellett: azon az éjjelen fekete ruhába öltöztem és bosszúszomjasan megöltem az ott élő indiánokat. A lelküket egytől egyig megettem. Egy idő után furcsa bizsergés fogott el. Napról napra megváltozott a külsőmmel együtt a személyiségem is. Ezzel azt is éreztem, hogy már négykézláb közlekedek, akárcsak egy vadállat. Olyan helyeket kerestem fel, melyek távol esnek a nagyvárosoktól. Észrevettem valamit: a hallásom és a szaglásom tág körű lett, így a port és a zajokat nem igazán bírtam ki. Hasonló helyekre tértem be, mint a favágó háza és a vadon élő indiánok törzsét is orvul legyilkoltam és elnyeltem a lelküket. Egy éjjelen borzasztóan rosszul lettem. Testem minden ízülete megbénult egy huzamosabb időre, valamint fájdalmat is éreztem, miközben a testem gyökerestül megváltozott. Telihold volt akkor, és nem is akármilyen: az égitest vörös árnyalatban pompázott! Teljesen kicserélődtem: a régi énem halott volt és egy új köszönt a világnak, melyet én, azaz Ashta fog az őrületbe taszítani. Új tudattal, új kinézettel - ami egy szellemfarkasé volt - ismét emberi lelkek vadászására indultam. Noha az új élet nehézségekkel járt, köztük is szólva nehezen lehetett megszokni a kinézetemet, de hónapok múlásával ezzel is sikerült megbirkóznom. Új képességekre is szert tettem, melyekkel megkönnyíthettem a portyázást. Ki tudja, ha elegendő lesz a hatalmam, akár a világra is nagy hatást gyakorolhatok... .:Lefoglalt Avatar:. OFF-White (online képregény) - Hati .:Szerepjátékos tapasztalat:. Shiro karakteremnél látható, mennyit is. .:Többi karaktered:. Shiro és Leone, habár csak az előbbit használom jelenleg.
|
|
|
Ashta
Jul 9, 2012 11:35:18 GMT 2
Post by Halálisten-mester on Jul 9, 2012 11:35:18 GMT 2
Szóval egy Démontojássá változott emberi lélek, aki nem gonosz, de szó nélkül felfalta a halott szülei lelkét és lemészárolt rengeteg ártatlan indiánt? Furcsa egy személyiség, de ebben a világban ki ne lenne furcsa, főleg, hogy az Őrület fertőző! - A történet az ötös, azaz: Pipa!
- A hosszal nincs semmi gond, az is: Pipa!
- Helyesírás? Tökéletes! Egy Magyar nyelv szakot is elvállalhatnál valamelyik egyetemen: Pipa!
A farkas formájú Démontojás hivatalosan is ELFOGADVA! Mehetsz vadászni az emberi lelkekre, hogy Démonistenné válj!
|
|