|
Post by Abakura Ryuu on Jul 8, 2012 11:00:11 GMT 2
.:Név:. Abakura Ryuu .:Kor:. 15 .:Kaszt:. Fegyver ( katana, láncos sarló, kétpengéjû lándzsa, ám 2 utóbbira még nem képes) .:Fegyverforma:.Katana Láncos sarló Két pengéjû lándzsa .:Kinézet:. Barna félhosszú hajú, illetve ugyanilyen színû szeme. Ruhája katonai egyenruhához hasonlít. Általában bakancsot visel, ám a sima cipõket is hordja. Bõrbõl készült övén két dolgot hord. Az egyik az okarinája, a másik egy kis kést, ami teljesen hétköznapi, és csak önvédelemre használja (lándzsa alakban ez alkotja a másik pengét, és képes úgy átalakítani, hogy saját része legyen). Néha napján felvesz egy különös páncélt, ami vérvörös, és az ahhoz tartozó démonfejes maszkot. Ezt csak akkor hordja, ha küldetésekre megy (néha otthon hagyja), ám néha akkor is felveszi, ha bosszút akar állni valakin. .:Felszerelés:. egy okarina, és egy kisméretû kés az övén tárolva, egy vörös démonmaszk, és ugyanilyen színû páncélzat (ezt csak küldetéseken hordja). .:Különleges képesség:. nincsen .:Jellem:. - kitartó bármiben
- szabálytisztelõ, parancsteljesítõ
- imád harcolni, így néha becsusszan néhány bunyó
- könnyen felingerelhetõ
.:Kedvenc idõtöltés:. harcolni, edzeni, gyakorolni, olvasni .:Félelmek:. Hogy soha nem talál magának egy normális társat, aki remélhetõleg nõ, a családi hagyomány miatt (mindig ellenkezõ nemû társ), illetve, hogy sose bosszulhatja meg anyja halálát. .:Életöröm:.- ’’ Azért élek, hogy fejlõdjek. Azért fejlõdök, hogy éljek’’ mondat, mindig jókedvre deríti.
- Ha segíthet másnak fejlõdni, gyakorolni.
.:Halálvágy:.- Ha nõket, gyerekeket, védtelen embereket legyilkolnak hidegvérrel.
- emberi lélek fogyasztása.
.:Néhány szó rólam:. Születésem pillanata volt életem egyik legrosszabb pillanata. Mikor elõbújtam anyámból, apám, ki ott ált anyám mellett közelebb jött és megnézett. Alig nézett rám a könnyes szemével a boldogságtól, arca hirtelen komorrá, és hideggé vált. Ugyanezt az arckifejezéssel nézett anyámra, aki ettõl elkezdett óbégatni. Apám elõször halkan, utána már hangosabban parancsolt a nõvére, hogy vigyen ki. De a nõvér nem mozdult. - Vigye el ezt a nyamvadt kölyköt innen! Õ nem lehet az enyém, hisz én lányt akartam! – mondta már ordítva. - De hisz uram… - kezdte volna az ápolónõ, ám apám a szavába vágott. - Vigye ki innen! Vagy… - nem tudta befejezni, mert velem valami nagyon furcsa dolog történt. Hátamból hirtelen egy penge bújt ki, ami megvágta az ápolónõ karját, és elejtett engemet pontosan anyám lábára, ahol is elég hangosan felsírtam. Apám nem is próbált megfogni, helyette nézte, hogy a hátamból kiálló penge belefúródik anyám lábába, eközben széttárta köpönyegét, (amit az orvosok adtak rá, mivel nem akart átöltözni) és elõkapott egy Revolvert, és anyám felé fordította. Ám az ápolónõ hirtelen elütötte a kezébõl a fegyvert, amibõl a golyó pont az anyám feje fölé fúródott bele. Apám nem sokáig maradt nyugodt, mivel eléggé ideges lett, hogy nem tudta megölni anyámat, éppen ezért egyszerûen nekiment az ápolónõnek, akit könnyedén leütött, és végre foglalkozhatott velem meg anyámmal. Ismét felvette a fegyvert, s anyámra szegezve ezt mondta: - Na megfizetsz azért, hogy nem lányt szültél nekem. Megígérte, hogy szülsz nekem egy lány gyermeket cserébe, én kifizetem a tartozásaidat! Ezek után te még képes vagy egy fiút szülni nekem? Te undorító… - nem tudta befejezni, mivel a rendõrség éppen ebbe na másodpercben jött be az ajtón. Úgy látszik valaki riasztotta õket. Apám nem habozott sokáig a rendõröket egyszerûen lelõtte a 3 rendõrt, 3 jól irányított golyóval. Ezek után visszafordította a fegyvert, és lõtt. A golyó pont anyám szíve fölé ment, ami nem rögtön halálos, de igen sok kínt fog átérezni, míg meg nem hal. Apám engem is le akart lõni, ám jött a rendõrségi erõsítés, aminek hála én megmenekültem, mivel apám kiugrott az ablakon, és mivel az egy kis kórház volt, ezért az ablak is a földszinten volt, éppen ezért sikerült túlélni. Alig ért földet, már futott is a kocsijához. Amint odaért be is szállt, és már száguldott is padlógázzal el a kórháztól. Én meg ott voltam anyám karjában, mivel én felmásztam karjai közé tudatlanul, hisz nem tudtam felfogni mi is történt a környezetemben. Anyám utolsó életenergiáját is beáldozta arra, hogy üzenetet hagyjon a falon. Vérét használta tinta helyett, és valami furcsa jeleket rajzolt. Miután kész volt, még nyomott egy utolsó, és egyben legelsõ puszit a fejem búbjára, és végleg eltávozott. Miután a nõvér végre magához tért, már székben ült, és letakarták anyámat, míg engem készültek kivinni a szobából, mikor észrevette az üzenetet a falon. Gyorsan átfutotta, és látszott rajta, hogy érti, mi van oda írva. Ezután ment csak az orvosok után. Késõbb, mikor már elült a zaj bement abba a szobába, amelybe a frissen született csecsemõket szokták éjszakára betenni, és kiemelt engem, és elfutott vele, mivel anyám ezt az üzenetet hagyta a falon: ’’Drága Hyomi! Kedves barátom! Miután elmúlt a zaj halálom ügyében kérlek, fogd meg a kicsi Ryuut, és vidd el a régi faházunkba, és ott tanítsad meg neki vére örökségét. Utolsó búcsú: Maya:’’ Hyomi az ápolónõ anyám (egyben legjobb barátnõjének) utolsó kérését nem akarta nem véghezvinni, éppen ezért cselekedett úgy, ahogy jelenleg. Elvitt engemet a kijelölt kunyhóhoz, és úgy bánt velem az óta, mintha csak a saját gyerekével bánt volna. És miután tudta, hogy apám vadászni fog rám, így gyorsan kitanított. Egy dolog miatt tudott csak kitanítani fegyver létbõl, vagyis hogyan tudok átalakulni, illetve visszaváltozni, ám nem tudta megtanítani, hogyanan forgasson engem valaki, hisz õ is ugyanolyan fegyver volt, mint én ,így nem tudtuk összehangolni az erõnket. Azért, mert õ maga is fegyver volt, pontosabban egy kasza. 15 éves koromban, már sikeresen kitanultam a katana formámat, ám nem tudhatta, hogy nem csak ez lakozik bennem. Hyomi nem tudhatta, hogy vérem által képes vagyok anyám hagyatékát (láncos sarló), illetve nagymamám hagyatékát (dupla pengéjû lándzsa) is használni, így errõl nem tudva nem is vágytam egyelõre, erre az erõre. Beavatott a családunk hagyományában, ami annyit tesz, hogy a családunk tagjai, csak ellenkezõ nemû fegyvermestereket társuljunk, ám van egy feltétel. A fegyvermester csak két féleképpen lehet. Egy: nagyon kedveli egymást a két fél, kettõ: rokoni kapcsolatban vannak, akár házastársi, akár testvéri. Ha e kettõ pont nincsen meg, enélkül nem képesek 100%-ra összpontosítaniuk erejüket, maximum 50%-ig tudnak felmenni. 15. születésnapomra Hyomitól egy különleges ajándékot kaptam. Egy vérvörös páncélt, illetve hozzá tartozó démonfejes maszkot, ami maga is vérvörös volt. Ennek az ajándéknak nagyon örültem, és felvilágosított, hogy ezzel a páncélzattal bosszuljam meg anyám gyilkosát, aki most már köztudott lett, hogy nagyszabású gyilkosságokkal foglalatoskodott. Így születésnapom után elérkezett az idõ, hogy mestert találjak magamnak, és erre a legjobb hely az Akadémia, így hát elindultam úti célom felé. Egy hét után végre elértem célállomásomhoz, és csodálattal léptem be a bejárati kapun, és elindultam, hogy jelentkezzek az iskolába, mint egy új tanuló. .:Lefoglalt Avatar:. Full Metal Panic - Sousuke Sagara .:Szerepjátékos tapasztalat:. Naruto gundan 1 év, Pokemon Hun 7 hónapja, GTA fights 7 hónapja, DC Universe 6 hónapja, Pokeomon Retro kb. 1 hete .:Többi karaktered:. nincsen egy sem ezen kívûl XD
|
|
|
Post by Halálisten-mester on Jul 8, 2012 11:25:18 GMT 2
Nos, először is: Fegyver mint társ, az nem igazán tetszik nekem. Hogy miért? Mert két Fegyver soha nem fogja forgatni egymást, ezért vannak kitalálva a Fegyvermesterek. Mellesleg csakis a Mesterekkel tudod fejleszteni magad, ergo megtanulni a két új formádat is. Ezt javítsd ki kérlek! Az elején mintha szóismétlést véltem volna fölfedezni, meg egy-két hibát, de ettől eltekintve minden rendben van. Igen különleges Fegyverkasztot választottál, ahol öröklődik a saját Fegyverformádhoz az elődeid formája. Örülök neki, hogy nem egyből akarsz mindegyik lenni és megjegyezted, hogy miként is tudsz átváltozni több Fegyverré. - Történet: Hát itt-ott kicsit homályos nekem. Látszólag az apád egy szociopata, kedélyváltozó ember, aki az egyik pillanatban még szeret valakit, másikban meg már ok nélkül lő rá nevetséges indokból és egy nevetséges ígéret miatt. Nem derül ki, hogy az ápoló nő honnan is ismeri anyádat, de ez még nem probléma, lehet rá következtetni, még ha nem is így van.
Viszont ami probléma: Hogy egy Fegyver forgasson téged. Sajnálom, de ezt így nem tudom elfogadni, fentebb le is írtam, hogy mért.
- Szöveg: Nos, itt is felmerülnek kisebb problémák, mint fentebb is említettem már: Egy két helyesírási hiba és szóismétlés az elején, de nem vészes: Pipa!
- Hossz: Tökéletes, nincs is több hozzáfűzni valóm: Pipa!
Ha kijavítottad amit mondtam, jelezz nekem és majd átnézem újra a törid. Köszi! Edit: A nevedet pedig a Profilodon változtasd meg a karaktered nevére!
|
|
|
Post by Halálisten-mester on Jul 8, 2012 17:02:59 GMT 2
Na így már mindjárt másabb. Hivatalosan is ELFOGADVA!
|
|