Leone
Boszorkány
L?lekerő: 0
|
Post by Leone on Jul 4, 2012 9:06:33 GMT 2
.:Név:. Leone dei Hearto .:Kor:. 24 .:Kaszt:. Boszorkány .:Kinézet:. Korához képest átlagos magassággal és testsúllyal rendelkezik. Barnás, bozontos haj, sötét szempár - melyet sportos szemüveg takar - és világosabb bőr jellemzi. Az elegáns sötét fekete öltönye alatt fehér zakót hord, vörös nyakkendővel. Ugyanolyan sötét színű nadrággal, mély kék hosszú szárú tornacipőt visel, melyet a nadrág szárával rejt el. Jobb mutatóujján aranygyűrűt hord. .:Felszerelés:. Főfegyverét, a katanát, azaz a szamurájkardot a bal oldalán hordja. Két wakizashit, avagy fiataloknak szánt kardot hátul, az öltönye alatt, a nadrágjának övén viseli, a biztonságérzet növelésének érdekében. .:Különleges képesség:. A boszorkányokra jellemző alapvető képességek, mint a lélekvédelem, annak az állatnak egy példányának megidézése, amivel szerződést kötött, illetve azzá az állatnak a bőrébe bújni, habár az előbbi csak nagyon ritkán fordul elő, mert még nem mestere az átváltozásnak. Átlagon felüli, már emberfeletti sebességgel bír. Képes a hirtelen helyváltoztatásra, mellyel igen könnyen megtéveszti ellenlábasait és azokat, akik az útjában állnak. .:Jellem:. - Született vezető, aki ha egy csapatba kerül, ambiciózusával igyekszik a többi embert irányítani. Természetesen ennek megvan az árnyoldala is: a hasznavehetetlen személyeket kiküszöböli és ha kell, végez velük. Számára akik haszontalanok, azok csak hátráltatnák feladatának teljesítésében. De persze a jó oldala a lojalitás a csapathoz, ám ritkán dolgozik bandában. A legjobb, ha egyedül hajtja végre feladatait.
- Halált megvető bátorsággal rendelkezik. Semmi se tudja eltántorítani céljaitól, ambícióitól. Nem tudni pontosan, mik a szándékai, de jobb, ha nem hátráltatják kötelességeitől.
- Cinikus. Aki nem szimpatikus a számára, azt lepocskondiázza. A gúnyossága és a már-már humorának nevezhető modora elhomályosítja, elbizonytalanítja előző két tulajdonságát. Itt megkérdezheti az olvasó: Leone valóban egy ilyen férfi? Habár az meglepő egy előkelő embertől, hogy nem űz olyanokból gúnyt, mint a család vagy a párkapcsolat. Ezeket tiszteletben tartja.
- Büszkeségét nem lehet egykönnyen megtörni. Mondhatni úgy is: "Hiába üvölt a szél, a szikla nem hajol meg előtte". Egy olyan személy, mint Leone, szinte sosem ismeri be a hibáit. Ez nem jelenti mindig, hogy rossz tulajdonság. Tudomásul veszi a külvilágtól, hol vétett hibát és szó nélkül változtat a dolgok álláspontján.
.:Kedvenc időtöltés:. Elmélkedni az élet értelmén és a mellékes dolgokon, mint például mi volt előbb: tyúk vagy a tojás? Úgy tűnik, nem áll messze az épkézláb választól... .:Félelmek:. Nem mutatja meg félelmeit, így pontosan nem tudni, mitől is retteg. .:Életöröm:.- Terveinek sikeres végrehajtása.
- Csend és egyedüllét.
.:Halálvágy:.- Ha csalódottságból meg kell ölnie valakit.
- Teljes ok nélküli balhéba kerülés.
.:Néhány szó rólam:. A szép és dicső Olaszországban kezdődik ez a történet. Egy nemesi család birtokán, 24 évvel ezelőtti éjszakán, amikor egy nő sikolya felhangzott. Ám ez nem a halálba enyésző sikoly, hanem épp egy életet adó kiáltás volt. A női sikoly elhalkult és egy újszülött vette át a helyét. Ez a valaki nem volt más, mint én, aki a Leone dei Hearto nevet kapta. Édesanyám előkelő japán származású nőszemély és mellesleg egy szamurájcsalád vérvonalával dicsekedhet. Édesapám a dei Hearto, az Olaszország előkelő nemesi családainak egyikének a feje és titokban nagyon rossz emberekkel üzletelt annak ellenére, hogy ő maga egy boszorkányklán vezetője. Egyáltalán nem lehetett tudni, miért állt le egy varázserővel bíró személy alacsony emberekkel üzletelni? A válasz mindig is érdekelt, amit máig nem tudtam értelmezni. Ám erről lentebb fogok beszélni. Annyira előkelők voltunk, hogy nem kellett iskolába járnom, s helyette magántanár járt a házunkhoz. Az alapvető dolgokat hamar megtanultam és elkezdtem a boszorkányok képességeivel ismerkedni. Ám ezek előtt nekem is szerződést kellett kötnöm családunk jelképállatával, az oroszlánnal. Nem egy oroszlán, hanem AZ oroszlán. Ez a teremtmény előkelő volt és hatalmas lélekkel bírt, így nem is csoda, hogy fajtájának egyik legnemesebbike. Egy akkor hozzám hasonló tíz éves kiskölyök biztosan szívrohamot kapott volna, amikor találkozik egy igazi királlyal. Valamilyen oknál fogva nem kaptam szívrohamot... csak gombócot nyeltem, mikor megkötöttem vele a szerződést. Attól a perctől fogva az oroszlánok védelmét élvezhettem, már csak ki kellett használnom. Az alapvető képesség, mint a lélekvédelem elsajátítása bonyolult feladatnak bizonyult egy fiatalnak, ám félév alatt sikerült tökéletesen elrejtenem a boszorkánylelkemet, így egy lüktetést se lehetett érezni. Tizenhét éves koromtól fogva elég tapasztaltnak bizonyultam, hogy édesapám beiktasson az ügyeibe. Így az egész család Japánba költözött. Kiderült, hogy maffiákkal üzletel. És nem is kis rangúakkal, hanem magával a Yakuzával! Ó, vajon mibe sodort a kíváncsiságom? Profibb tárgyalásokon is részt vettem. Ilyenkor az apám japán kardot, katanát tartott magánál. Ha az olvasó látta a Kill Bill című filmet, akkor tudja, milyen az, ha belekötnek egy elit rangú férfi fiának a származásába: nos, azon az éjszakán, mikor az egyik alábbvaló megsértett, az utolsó mondata volt ezen a világon. Az a szerencse, hogy az a valaki pont mellette foglalt helyet és csak egy kardlendítéssel kellett halálos sebet ejtenie a kliensen. Mellesleg azok - beleszámítva azt is, akit apám levágott - akik egy légtérben tartózkodtak, kivétel nélkül démontojássá változott lelkek voltak. Mindannyian emberi lelkekre pályáztak, ezért is követték apámat: reménykedtek, hogy ha hűségesek lesznek a dei Hearto családhoz, lelkekhez juthatnak. Ám apám elkövetett egy nagy hibát: ez csupán írott malaszt volt, azaz be nem tartott ígéret. Boszorkány létére teljesen elutasította az emberi lelkek fogyasztását. Bizony: vannak jó boszorkányok is, ahogy rosszak is léteznek. Ez az egyensúly mindig is megvolt, még a varázslények között is. Már-már szántam azokat a lelkekre kiéheztetett gonoszokat, amiért húsz éves koromra még egy emberi lelket sem kaphattak. Édesapám sejthette, milyen lázadás lesz ebből, úgyhogy fel kellett készülnünk. A férfivá avatásom pont elérkezett, mikor betöltöttem a húszat. Nem minden családban vagy országban történik a tizennyolcadik életév betöltése után. A dei Hearto egész más kultúrával bírt, amiben az olasz és a japán vérvonal keveredett: anyámé és apámé. Milyen meglepő, hogy pont akkor lázadtak fel ellenünk az elégedetlen démoni lelkek. Szó szerint megostromolták azt a rezidenciát, ahol éppen laktunk. Bár időt nyerhettünk az akadályok felállításával, az egykori követők betörtek. Annyian voltak, mint a legyek, úgyhogy nem tudtuk sokáig feltartani őket. Apa menekülésre intett, amit semmiképp hagyhattam, ám erővel kényszerített rá. Erős boszorkány volt, ám nem tudott egy hordányi maffiással végezni, így a helyszínen életét vesztette. Anyámat elkapták, bár azt nem tudtam, mit tettek vele. Nem tehettem mást, minthogy menekülök. Még a hírekben is bemondták a brutális gyilkosságot. Kiderült, hogy anyámat élve tartották. Nem számított, míg nem leszek elég erős. Idő kellett: rengeteg idő és csak magamra és boszorkány képességeimre számíthattam a nagy út során. Négy éven keresztül fejlesztettem a varázserőmet, így már képes voltam azt az állatot megidézni, amivel szerződést kötöttem és azzá változni, habár még nem tökéletesen. Nem számított milyen áron, de kialakultak a céljaim, melyeket teljesíteni kívántam. .:Lefoglalt Avatar:. Fairy Tail - Loke .:Szerepjátékos tapasztalat:. Shiro-nál látható, mennyit. .:Többi karaktered:. Shiro az egyetlen karakterem ezen kívül.
|
|
|
Post by Halálisten-mester on Jul 4, 2012 9:33:46 GMT 2
Az egyik dolog, ami tetszik benne, hogy nem csak a varázserejére, hanem kardforgató tehetségére is támaszkodik a fiú. Legalábbis én így értelmeztem, hogy egy Katanát és két Wakizashit hord magánál. Sokan, ha boszorkányt csináltak volna, valószínűleg a varázserőre mennek, de Te nem! Különleges képességeket sem kapott, amitől már nem is boszorkánynak, hanem inkább egy Marvel vagy DC szuperhősnek illene be. Teljesen tetszik, hogy nem bonyolítottad ezt sem túl, hogy pl.: tűzgolyókat lövöldöz, sebezhetetlen, lézerszemű stb... Teljesen nagyszerűnek tartom ezt így, pontosan ilyesmiket képzeltem, hogy majd írnak ide. Nagyon korrektnek tartalak ezért! De a legjobban mégis az tetszett, mikor kiderült, hogy az oroszlán a familiárisod. Nagyon örülök neki, hogy alkalmazkodtál a SE világhoz és az állatodhoz alakítottad a neved (Pl.: Medusa-Kígyó, Arachne - Pók stb...). Ebből fakadóan, már kíváncsi is vagyok, hogy vajon milyen varázsmondókával hívod majd életre a mágiáidat! Ennek a karakternek is van MÁR célja, és ez jó. Remek kalandindító sztori! Mindent összevetve: - A történet szövege hibátlan (vagy csak én nem akarom észrevenni...): Pipa!
- Terjedelem szempontjából jobb nem is lehetett volna!: Pipa!
- A történet: Mint az előzőekben olvashatod, nagyon is tetszik nekem, azaz: Pipa!
Ezek után mi mást mondhatnék még? ELFOGADVA!!!! Mehetsz játszani!
|
|