|
Post by Halálisten-mester on Jun 27, 2012 9:08:54 GMT 2
Digimon HUN [/center] Szeretnél Agumon-t vagy Veemon-t, de a szüleid nem engedik? Belegondoltál már, milyen volna, ha lenne digitális szörnyecskéd, illetve milyen is valójában a Digivilág? Elsőre talán békés és nyugodt helynek tűnik, ahol a digimonok békében élnek. Ám korántsem az, aminek látszik! Tehát Ne habozz: jelentkezz itt szelídítőnek és vesd bele magadat partnereddel a Digivilág rejtelmes kalandjaiba!
|
|
Leone
Boszorkány
L?lekerő: 0
|
Post by Leone on Jul 28, 2012 13:28:52 GMT 2
Egy új korszak, egy új világ nyílik meg a elõtted. Új barátok várják érkezésedet az Új Digivilágban, ami korántsem olyan, mint a régi! A sötétségbõl felbukkanó gonosz erõk leselkednek rád és erre a békés világra. Hamarosan egy élethalál harc veszi kezdetét a jó és a rossz között. Te mit választasz? Társad bárhová követ, még a világ végére is: képviseled a Digivilág istennõjét, Yggdrasil-t vagy az életére akarsz törni? Õrzõd vagy uralod ezt az új régiót? Csatlakozz fel az új rendszereken alapuló digitális lények világába, ahol a hozzád hûséges társad vár érkezésedre! Érezd meg az új világban dúló forradalmat és válassz oldalt!
Az újított és átalakított rendszerû DigimonHun világa ismét tárt karokkal fogadja az ifjú, kalandvágyó szelídítõk jelentkezését! A Digivilág csak rátok vár! Megjegyzés: Remélem nem volt bunkóság, hogy beraktam az új oldal linkjét, egy admini visszajelzés nélkül, de hát a régi link konkrétan halott. ^^" Természetesen az én is beraktam ennek az oldalnak a hirdetését.
|
|