|
Post by Halálisten-mester on Jun 22, 2012 15:19:25 GMT 2
Ennek a mintának a kitöltésével készítheted el előtörténeted. Csak másold ki és kezdj egy New thread-et az előtörténet alkotóban és abba másold bele. A subject legyen a karaktered neve. Ha kész vagy vele, várd meg, míg átkerül az elfogadott előtörténetek közé, és már kezdődhet is a móka! Ezt másold ki: [justify][blockquote][left][center][img]100*100-as kép helye a karakteredről[/img][/center] [b].:Név:.[/b] A karaktered neve
[b].:Kor:.[/b] mennyi idős
[b].:Kaszt:.[/b] Pl.: Fegyvermester, Fegyver (ha ezt választod, írd mellé, hogy milyen fegyverré változol át), Boszorkány, Démontojás, Árnyfegyver (ha ezt választod, írd mellé, hogy milyen fegyverré változol át), Árnyfegyvermester, Szabad harcos (ha ezt választod, írd mellé, hogy mi, pl.: szamuráj, vérfarkas, vámpír, zombi)
[b].:Fegyverforma:.[/b] [img]Kép helye, hogy miként nézel ki fegyver alakban[/img] (Csak ha Fegyver, Démonfegyver vagy Árnyfegyver vagy, akkor van szükséged erre az opcióra.)
[b].:Kinézet:.[/b] Milyen a karaktered külseje?
[b].:Felszerelés:.[/b] Ha van valamilyen [b]hétköznapi, átlagos[/b] -és a hangsúly ezen a két szón van- fegyvered az idejöhet (átlagos fegyver [pl.: ha nem vagy Fegyvermester vagy Árnyfegyvermester és szeretnél valami átlagos (vagy átlagon felüli, csak nem varázserővel bíró, sima fegyvert. és itt nem a Fegyver kasztra gondolok, hanem a sima, élettelen tárgy fegyverekre) fegyvert forgatni]).
[b].:Különleges képesség:.[/b] Van valami természetfölötti erőd? Pl.: Meg tudod fiatalítani magad egy bizonyos időre? Esetleg hatalmas izmokat növesztesz ideiglenesen vagy láthatatlanná tudsz válni addig, amíg visszatartod a levegőt? Ne habozz írd csak le ide bátran, ne tartsd magadban! :D Persze mind ezt csak akkor használhatod, ha: Boszorkány, Varázsló, Démonisten vagy valami más varázserővel bíró lény vagy. :)
[b].:Jellem:.[/b] [ul] [li]karakter két jó [/li][li]tulajdonsága [/li][li]Karakter két rossz [/li][li]tulajdonsága [/li][/ul]
[b].:Kedvenc időtöltés:.[/b] Mit szeret csinálni szabadidejében?
[b].:Félelmek:.[/b] Melyek azok a dolgok, amiktől retteg a karaktered?
[b].:Életöröm:.[/b][ul] [li] Két dolog, amitől [/li][li]jó kedve van a karakterednek [/li][/ul]
[b].:Halálvágy:.[/b][ul] [li] Két dolog, amitől [/li][li]rossz kedve van a karakterednek [/li][/ul]
[b].:Néhány szó rólam:.[/b] Itt írhatod meg az előtörténeted. Ki is vagy pontosan, mik a céljaid vágyaid. Itt szabadjára engedheted a fantáziád, nincs bekorlátozva a karakter keret. Annyit írsz, amennyit csak akarsz. Sőt, az a legjobb, ha sokat írsz, mert négy-öt sort ugye nem lehet teljesítménynek nevezni. Nem kötelező, de a minimum tizenöt-húsz sor legyen meg, ne legyünk lusták! :D
[b].:Lefoglalt Avatar:.[/b] anime címe - karakter neve
[b].:Szerepjátékos tapasztalat:.[/b] Játszottál már valami más oldalon is? Ha igen hol és mennyi ideig?
[b].:Többi karaktered:.[/b] Már ha van és megszeretnéd osztani velünk. :) Ha nincs másik karaktered, természetesen ide nem kell írnod semmit. [/left][/blockquote][/justify] Nos ha ezzel megvagy és elkészítetted az előtörténeted, nincs is más dolgod, mint megvárni, míg elfogadom. Ha esetleg kérdésed vagy gondod adódna az előtörténettel, szólj bátran, szívesen segítek neked, elvégre ezért vagyok itt!
|
|
|
Post by Halálisten-mester on Jun 22, 2012 15:45:56 GMT 2
Íme egy kis segítség, hogy miként is töltsd ki az előtörténeted : .:Név:. Halálisten-Mester .:Kor:. Na de kérem... Ilyet nem illik kérdezni egy úrtól! .:Kaszt:. Halálisten .:Kinézet:. Magas, ösztövér alakom van. Egy fekete palásttal fedem a testem és egy koponya alakú maszkkal az arcomat. A kezeim, mióta világ a világ, nevetségesen nagyok hozzám képest, de nem véletlenül! Tökéletes módot nyújtanak ezzel az egyik legerősebb támadásom: A Halálisten-Tockos végrehajtására! .:Felszerelés:. Semmi. Nincs szükségem fegyverekre, elég erős, sőt, legyőzhetetlen vagyok én így is! .:Különleges képesség:. Rengeteg harci képességgel rendelkezem, de kérlek, ne várjátok el, hogy fel is sorolom itt ezeket... Az ellenségeim is láthatnák akkor őket és nem érné meglepetésként, ha bevetem ellenük, valamint, talán még a Jó szolgáit is elrettentené hatalmas tudásom. .:Jellem:. - Meghallgatom bárkinek bármiféle problémáját, ha felkeres.
- Óvom és vigyázom az ártatlanokat, hogy semmi bántódásuk ne essen.
- Túl fanatikusan üldözöm a Gonoszt.
- A Démonisten megszületésének megakadályozása érdekében, semmitől sem riadok vissza.
.:Kedvenc időtöltés:. Leginkább a Halálszobában (az ln kis rezidenciám) ücsörögni és merengeni a terveimen, valamint onnan nyomon követni az éppen küldetésen lévő Diákokat. .:Félelmek:. Nincs olyan dolog, ami bennem félelmet kelthetne, mivel én magam vagyok a félelem az ellenségeim szemében! .:Életöröm:.- Egy forró csésze Kávé a kis asztalkámnál. Semmi sem érhet eme nyugodt percek nyomába.
- Mikor a diákjaim sértetlenül és sikeres küldetésről térnek vissza.
- Ha minden a terveim szerint alakul, ami valljuk be, a legtöbb esetben így is van.
.:Halálvágy:.- Ha a Diákjaim megsérülnek.
- Ha netalántán feltámadna a Démonisten.
.:Néhány szó rólam:. Majd ezer éve üldözöm a boszorkákat, hogy megakadályozzam őket ördögi terveikben. Rengetegnek a vére tapad a kezemhez, hogy ezzel is megóvjam a Jót és megakadályozzam a Gonosz elterjeszkedését és megszületését. Félelem járt át minden gonosz lelket hajdanán, aki csak a nevemet hallotta. Sose tudhatták eme gonosz lények, hogy mikor jön el az Ő idejük, hogy mikor csapok le rájuk és végzek velük. Teltek-múltak az évszázadok, rengeteg gonosz lénnyel végeztem közben, de ez idő alatt rájöttem, hogy túl sokan vannak, és én meg egyedül. Míg én egyel végzek, kettő lép a helyébe, éppen ezért elhatároztam, hogy átadom a tudásom másoknak, akik szintén kötelességüknek érzik a Gonosz elpusztítását. Így jött hát létre az Akadémia és a benne lévő Diákjaim, hogy üldözzük a gonoszt és legfontosabb feladatunk legyen, hogy ne engedjük ezeknek a lényeknek, hogy megteremtsék a legsötétebb, legmérgezőbb, legpusztítóbb, leggonoszabb lényt: A Démonistent. .:Lefoglalt Avatar:. Soul Eater - Halálisten-Mester .:Szerepjátékos tapasztalat:. Huzamosabb ideje már benne vagyok. .:Többi karaktered:. Sean Slash
|
|